Belvilla breidt aanbod uit

Vakantiewoningenexpert Belvilla heeft zijn assortiment in populaire vakantieregio’s uitgebreid met ruim 500 nieuw vakantiewoningen, voornamelijk in Nederland, Italië en Spanje.

Belgische markt groeit
Met 500 extra vakantieverblijven wil Belvilla nog beter tegemoet komen aan de groeiende behoefte van consumenten. Dat het aanbod zich vooral op Nederlandse, Italiaanse en Spaanse bodem versterkt, is niet toevallig. De Belgen komen hier graag. Dit jaar boeken Belgische vakantiegangers 22 procent meer vakantiehuizen in Italië, 25 procent meer in Nederland en maar liefst 52 procent meer in Spanje. Het gevoel van een eigen ‘thuis’ op vakantie te hebben waar het bovendien veilig is, speelt daarin een belangrijke rol.

Sea Lodges Bloemendaal in Nederland
113 vakantiewoningen komen erbij in het resort Sea Lodges Bloemendaal aan de Nederlandse kust, die een stuk ongerepter is dan de onze. Het autoluwe vakantiepark ligt in de Noord-Hollandse duinen op slechts honderd meter van de zee, tegenover de strandopgang van het populaire Bloemendaal aan Zee. Het duinpark biedt kustwoningen aan voor vier en voor zes personen die variëren in comfortniveau van drie tot vier sterren. Eén type heeft bovendien aanpassingen voor mensen met een handicap. Gaat de hond mee op vakantie? Dat kan. In het Bloemendaalse strand Parnassia zijn ze het hele jaar door welkom.

Agriturismo in Italië
De ruim tweehonderd nieuwe Italiaanse vakantiehuizen bevinden zich grotendeels op een landgoed in Toscane, Umbrië, Lazio, Rome en Sicilië. Omringd door druivenranken en olijfgaarden laat een agriturismo haar gasten vaak letterlijk proeven van het lekkers in het land. Veel Belgen waarderen deze vorm van vakantiebeleving, wat reden was voor Belvilla om het aanbod van vakantiewoningen in Italië uit te breiden.

Luxe onder de Spaanse zon
De 120 nieuwe vakantiewoningen in Spanje zijn veelal luxueuze villa’s en finca’s (Spaanse landhuizen) aan de Costa Brava, in de Zuid-Spaanse regio Andalusië en op de eilanden Mallorca, Ibiza en Formentera. Belvilla ziet momenteel bijna een verdubbeling van boekingen aan de Costa Brava en op Mallorca. Met het nieuwe aanbod verwacht de vakantiehuizenexpert ook in de andere regio’s beter aan de vakantiewensen tegemoet te komen.

Foto: © Belvilla

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *