Ontdek de steden van Kroatië al hardlopend

Ontdek de steden van Kroatië al hardlopend

Culturrun in Kroatië slaagt erin om het beste van twee werelden te combineren: sporten en sightseeing. In Zagreb, Split en Dubrovnik kun je de hele stad ontdekken tijdens een rondje lopen.

Sportieve toerist
Tijdens uitgestippelde en geleide routes tonen coaches en gidsen je waar de architectuur en natuur het mooist is, waar de beste restaurants verstopt liggen, hoe de lokale bevolking leeft, waar de toeristische plekjes liggen en waar je de beste panorama’s spot. En dat allemaal in zowel Zagreb, de hoofdstad als Split en Dubrovnik.

Eigen tempo
Mooi is ook dat je zelf beslist hoe lang en wanneer je wil lopen. Er bestaan kortere en langere tours die al starten vanaf 6 uur voor de ochtendmensen en de hele dag doorgaan tot zelfs 23 uur zodat je al lopend kan genieten van de zonsondergang. Groepjes bestaan maximaal uit vier lopers.

Reserveren vooraf is noodzakelijk en kan via de website van Culturrun.

Foto: © Pavle Peric

Leave a Comment