Happy Weekends focust op actieve weekends in groep

Freelance journalist Paul Huysmans wilde het laatste deel van zijn carrière met een passie invullen en startte daarom Happy Weekends op, een nieuwe reisorganisatie die volledig uitgestippelde actieve weekends in groep aanbiedt.

Droom wordt werkelijkheid
Paul Huysmans: ‘Ik werd 50 jaar en stelde me de vraag wat ik de komende 15 jaar professioneel nog wou doen. Mijn hele leven werk ik al in de journalistiek, maar daarnaast creëerde ik ook fiets- en wandelarrangementen voor horecazaken en toeristische diensten. Twee jaar geleden ben ik begonnen met de organisatie van fiets- en wandelweekends en dat bevalt me zeer. Ook de mensen die meegingen, waren erg tevreden. Dat gaf me het vertrouwen om te doen wat ik al lang wou: een eigen reisbedrijf beginnen.’

Gevarieerd aanbod
Happy Weekends concentreert zich op actieve en begeleide weekends in groep. Zo kun je gaan fietsen aan de Maaskant, op de Betuwe of langs het jarige kanaal Dessel-Schoten. Maar ook met de koersfiets naar de Veluwe, zeilen in Zeeland of deelnemen aan de stratenloop La Champenoise in Epernay. Het aanbod is gevarieerd en blijft groeien.

Verrassingen inbegrepen
‘Met het aanbieden van georganiseerde weekends speel ik in op de tendens dat mensen meermaals per jaar een korte vakantie nemen’, zegt Huysmans. ‘En ik wil graag dat mensen bewegen. Dat is niet alleen goed voor je lijf maar daar word je ook blij van. Vandaar de naam Happy Weekends. Het zal er ook vrolijk aan toe gaan. We bouwen onderweg af en toe een verrassing in.’ Naast het vaste aanbod kan je bovendien beroep doen op Happy Weekends voor georganiseerde weekends op maat van families, bedrijven, vrienden- en sportgroepen.

Goed doel
Happy Weekends draagt ook bij aan een betere wereld en doneert per besteed bedrag van 10 euro 10 cent aan de ontwikkelingsorganisatie Cunina. Concreet sponsort de reisorganisatie de bouw van een nieuw klasgebouw in Haïti.

Meer info: www.happyweekends.be

Foto: © Niek Braam

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *