Verken Tenerife gratis tijdens Walking Festival

Wandelfanaten opgelet! Van 29 maart tot 2 april vindt de tweede editie van het wandelevenement Tenerife Walking Festival plaats. 15 verschillende wandelingen laten je het Spaanse eiland volledig ontdekken.

Ontdek het groen
Tenerife staat van 29 maart tot 2 april volledig in het teken van wandelen. Deelnemers hebben tijdens die dagen de keuze tussen 15 routes die de natuur van het eiland in al z’n facetten benadrukt. Je verkent het vulkanische landschap, passeert de spectaculaire kustlijn of komt tot rust in de talloze bossen. Eén wandeling gaat zelfs door in het donker.

Feest mee
Naast de natuur staat de cultuur van het Spaanse eiland ook centraal. Alle festiviteiten van het Tenerife Walking Festival vinden plaats in Puerto de la Cruz, de gemeente die het evenement die jaar organiseert. Het startschot wordt hier gegeven, dagelijks staat er voorstellingen en lezingen op het programma en afsluiten gebeurt met een groot feest.

Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en gratis. Informatie over het volledig programma, accommodatie en hoe je moet inschrijven vind je op de website: www.tenerifewalkingfestival.com/en/

Foto: © Ondrej Huk

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

skigebied Orcières-Merlette

Skigebied Orcières-Merlette in 10 highlights

Wij trokken in maart richting skigebied Orcières-Merlette. Dit compact Franse dorpje bevindt zich ongeveer 400 meter boven het authentieke Orcières. Karaktervol zou ik het moderne Orcières-Merlette misschien niet direct noemen, maar qua aanbod aan winteractiviteiten moet dit kleine dorpje zeker niet onderdoen voor zijn grotere broers. Wij gingen op zoek naar 10 hoogtepunten die je niet mag missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *