Verken Tenerife gratis tijdens Walking Festival

Wandelfanaten opgelet! Van 29 maart tot 2 april vindt de tweede editie van het wandelevenement Tenerife Walking Festival plaats. 15 verschillende wandelingen laten je het Spaanse eiland volledig ontdekken.

Ontdek het groen
Tenerife staat van 29 maart tot 2 april volledig in het teken van wandelen. Deelnemers hebben tijdens die dagen de keuze tussen 15 routes die de natuur van het eiland in al z’n facetten benadrukt. Je verkent het vulkanische landschap, passeert de spectaculaire kustlijn of komt tot rust in de talloze bossen. Eén wandeling gaat zelfs door in het donker.

Feest mee
Naast de natuur staat de cultuur van het Spaanse eiland ook centraal. Alle festiviteiten van het Tenerife Walking Festival vinden plaats in Puerto de la Cruz, de gemeente die het evenement die jaar organiseert. Het startschot wordt hier gegeven, dagelijks staat er voorstellingen en lezingen op het programma en afsluiten gebeurt met een groot feest.

Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en gratis. Informatie over het volledig programma, accommodatie en hoe je moet inschrijven vind je op de website: www.tenerifewalkingfestival.com/en/

Foto: © Ondrej Huk

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *