Seabourn biedt combireizen aan in Europa

Cruisemaatschappij Seabourn organiseert deze zomer combireizen door Europa. Ze willen gasten op die manier meer laten zien voor minder geld.

Seabourn vaart onder meer naar de Franse, Spaanse en Italiaanse kust, maar passeert ook langs de Griekse eilanden en Noorse fjorden. De rederij komt nu met een nieuwe formule die gasten toelaat bestemmingen met elkaar te combineren. John Delaney van Seabourn legt uit: “Veel van onze cruises in Europa zijn zevendaagse cruises, maar kunnen worden gecombineerd tot reizen van twee of vier weken. Gasten kunnen dus vaarroutes samenstellen, waarbij ze heel wat bestemmingen kunnen bezoeken.” Bovendien bespaar je op gecombineerde routes zo’n 15 procent. Een overzicht uit het aanbod:

Odyssey van het oosten
Tijdens 14-daagse combireizen doorkruist Seabourn Odyssey het oosten van de Middellandse Zee. Egeïsche Odyssey is een rondreis vanuit Athene (Piraeus) naar Barcelona op 28 mei, 25 juni, 23 juli, 20 augustus, 17 september en 15 oktober 2016. Eilanden in de Adriatische en Egeïsche Zee zijn 14-daagse cruises van Venetië naar Istanbul op 18 juni, 16 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober 2016, met stops in 13 havens.

Sojourn van het westen
Seabourn Sojourn verkent het westen van de Middellandse Zee tijdens een 21-daagse rondreis Mediterrane Nachten vanuit Monte Carlo. Het cruiseschip vertrekt op 11 augustus en 6 oktober 2016, en meert aan in 18 pittoreske havens en steden aan de Spaanse en Franse kust, de schitterende Amalfikust in Italië en idyllische eilanden zoals Malta, Corsica en Sardinië.

Quest van het noorden
In Noord-Europa biedt Seabourn Quest 21-daagse combireizen aan tussen Stockholm en Kopenhagen op 21 en 28 mei, 18 en 25 juni 2016. Op deze reizen exploreer je de majestueuze Noorse fjorden en het beste wat Scandinavië en de Baltische staten te bieden hebben. De cruise vaart langs de fjorden met een driedaags bezoek aan Sint-Petersburg.

Vaar zelf
Op deze cruise kun je ook de populaire excursies ‘Ventures by Seabourn’ maken. Dat is een innovatief optioneel programma van excursies per motorboot of kajak onder leiding van het Seabourn Quest-expeditieteam, bestaande uit natuurkenners, biologen, wetenschappelijke en historische experts. Vanaf het uitklapbare watersportplatform kan je langs geweldige wateren en fjorden naar afgelegen inhammen en eilanden varen met stevige, stabiele opblaasbare motorboten of in tweepersoonskajaks peddelen.

Foto: © André Velho Cabral

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *