Regel je eigen vliegtuig voor een weekend

Even tijdens het weekend heen er weer naar de bergen met een eigen vliegtuig? Dat kan dankzij luchtvaartmaatschappij bmi regional. Begin je vrienden en familie al maar op te trommelen!

49 zitjes
Elk weekend, tussen vrijdagavond en maandagochtend 7u, kan jij een vliegtuig van bmi regional charteren samen met zo’n 48 vrienden, familieleden of kennissen. En dat biedt op z’n minst een aantal mogelijkheden.

Feesten aan boord
Zin in een shortski in de Alpen? Of liever een verjaardagsfeest vieren in stijl aan de Côte d’Azur? Het mag allemaal. Net zoals een shopping weekend met vriendinnen in Milaan, een vrijgezellenfeest naar Ibiza, een trouwfeest op een Grieks eiland of een culinair weekendje Napels.

Streling voor het oog
Bovendien kun je het toestel, zowel van binnen als van buiten bekleven en aankleden naar wens. Laat je fantasie op hol slaan en ontwerp gewoon je eigen luchtvaartmaatschappij inclusief logo.

Prijskaartje
Hoeveel kost je dat? Per persoon en per dag zo’n 300 Britse Pond (of ongeveer 384 euro). Die prijs is wel afhankelijk van onder meer de route, het aantal personen dat meereist en de keuze van branding.

Zie je al een droom in vervulling gaan? Meer info vind je op: www.bmiregional.com/charter

Foto: © bmi regional

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

vestingstad gorinchem

Gorinchem verkozen tot allermooiste vestingstad van Nederland

Het Zuid-Hollandse stadje Gorinchem werd door bijna 70.000 Nederlanders verkozen tot de allermooiste vestingstad van Nederland. De unieke vestingstad haalde het vooral vanwege de ligging en de schitterend bewaard gebleven wallen. Maar er is meer en daarom zochten wij uit waarom je dit stadje op jouw bucketlist moet toevoegen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *