9 handige reistrucjes

De Scandinavische vliegtuigmaatschappij SAS komt met wel met heel handige trucjes die je kan toepassen tijdens je vlucht of in de hotelkamer. Deze 9 tips kenden we alleszins nog niet.

Hoe bescherm je de kraag van een hemd? Hoe laad je je smartphone sneller op? Hoe blijf je er aan herinnert dat je de kluis in je hotelkamer nog moet leegmaken? Hoe vouw je een jas mooi op en hoe pak je de koffer efficiënt in? SAS weet raad! Klik op de play-knop en ontdek alles trucjes na elkaar.

Foto: © SAS

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

citytrip Warschau

Zo hip is Warschau: 11 verrassende en alternatieve reistips

In Oost-Europa verrees een bruisende metropool uit grijze woningblokken en grauwe straten. Wonderlijk Warschau groeide uit tot het succesverhaal van de Europese Unie. Als een magneet trekt de Poolse hoofdstad hippe ondernemers en moderne creatievelingen aan. Via insidertips ontdekt reisreporter Bruno coole hotspots in dé metropool van Oost-Europa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *