Op eenoudervakantie dankzij nieuw reislabel Maris Life

Het gloednieuwe reislabel Maris Life organiseert vakanties voor single ouders die alleen met hun kinder(en) op vakantie willen. Eenoudergezinnen kunnen kiezen uit 10 verschillende bestemmingen.

Met 465.000 zijn ze, de eenoudergezinnen in België. Volgens het Federale Planbureau België vertegenwoordigen ze maar liefst 20 procent van alle gezinnen. “Het is haast niet te geloven dat er zo weinig rekening gehouden wordt met single ouders als het op reizen aankomt”, zegt single mama Mariska Nunes. Vandaar dat ze het heft zelf in handen nam en Maris Life uit de grond stampte. Begin vorig jaar startte het reislabel op in Nederland, maar nu breidt het dus ook uit naar de Belgische markt.

Andere behoeften
Maris Life zit onder de koepel van Benelux touroperator Corendon en focust alleen op groepvakanties voor eenoudergezinnen omdat die volgens Mariska andere behoeften hebben. “Zo vind ik het erg gezellig met mijn dochters op vakantie te gaan, maar tegelijk geniet ik er ook van om een praatje te maken met andere ouders. Maar je ziet vaak gezinnen die daar juist minder behoefte aan hebben, omdat ze elkaar hebben.” Een Maris Life vakantie pakt dat anders aan: kinderen kunnen zich amuseren in de Kids Club of tijdens activiteiten, terwijl de ouders een strandwandeling maken, gezellig een cocktail drinken of een goed gesprek hebben bij een uitgebreid diner.

Troeven
Wie een vakantie boekt bij Maris Life kan op z’n twee oren slapen. Er is 24 op 7 eigen reisleiding voorzien, net zoals een aangepast programma voor de kinderen enerzijds en georganiseerde uitstapjes en etentjes voor de ouders anderzijds. Speciale activiteiten die ouder en kind samen kunnen doen staan ook op het menu, afgewisseld met voldoende tijd voor rust en ontspanning.

Zomer en winter
In totaal reist Maris Life naar 10 bestemmingen. In de zomer kan je naar de Griekse eilanden Corfu, Kreta, Rhodos en Kos, de Trukse badplaatsen Marmaris en Cesme, de Spaanse Costa del Sol en feesteiland Ibiza en het meer van Ohrid in Macedonië. ’s Winters staat er Curaçao of Fuerteventura op het programma of een skitrip naar Bulgarije. Wie graag dichter bij huis blijft, kan zelfs een weekje gaan kamperen in Friesland.

Praktisch
Een weekje op reis met Maris Life kan al vanaf 399 euro per persoon inclusief vlucht, transfers, verblijf en minstens één excursie. De vluchten vertrekken afhankelijk van de bestemmingen vanuit Brussel, Eindhoven of Amsterdam. Geschikt voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Meer info: www.marislife.nl De Belgische website komt binnenkort online.

Foto: © Maris Life

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *