Keulen citytrip
5 tips voor je eerste citytrip Keulen

5 tips voor je eerste citytrip Keulen

Zin in een citytrip Keulen? Dan mogen deze 5 tips van ‘local’ Nadine niet op je ‘must see’ lijstje ontbreken. De stad staat synoniem voor de typische Rijnlandsvrolijkheid en de liefde. Bovendien barst Keulen van cultuur, musea en bruisende brouwerijen. Ook hippe vogels zullen zich hier in hun nopjes voelen!

https://www.youtube.com/watch?v=XlMp1KNzRps

PRAKTISCHE INFO
Algemeen
Toerisme Keulen | Kardinal-Höffner-Platz 1, 50667 Köln | Tel: +49 (0)221 346430
Duitse Nationale Dienst voor Toerisme | Gulledelle 92, 1200 Brussel | Tel: +32 (0)2 240 45 87
Bereikbaarheid
Met de auto | Brussel – Keulen = 225 km
Per trein | Dagelijks zijn er verschillende rechtstreekse treinverbindingen vanuit Brussel Zuid naar Keulen. Meer info via www.b-europe.com

Coverfoto: © GerdRohsDesign

About Marnicq Gerits

Check Also

Grand Tour of Switzerland

Onze ‘Grand Tour of Switzerland’

Zwitserland, genesteld in het hart van Europa, is de droombestemming van elke “roadtripper”. Maar een leuke route kiezen tijdens je vakantie is niet altijd even gemakkelijk. Door de uiteenlopende landschappen zijn er veel opties. Daarom lanceerde Toerisme Zwitserland de ‘Grand Tour of Switzerland’, een kaart met routes langs de verschillende hoogtepunten van het land waarmee je je reis zelf kan samenstellen. Wij bekeken de kaart en kozen voor de routes langs Genève, Yverdon-Les-Bains, Gstaad en Luzern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *