10 dingen om te doen in Miami voor tien dollar

Miami, een dure stad? Niet als het aan de uitwisselingsstudenten van EF Education First ligt. Zelfs in de meest dure steden van Oost-Amerika weten zij 10 leuke dingen voor 10 dollar of minder te vinden.

  1. Maak een selfie bij de bekende graffiti muren van Wynwood Walls. Ze zijn een verzameling van graffiti muren die zich ideaal lenen als fotomuur voor kunstliefhebbers, toeristen en zelfs locals. De muren beschikken over een voortdurend roterende mix van kunstenaars en hun hippe creaties van levensgrote muurschilderingen tot kleurrijke tekeningen.
  2. Smul van een grote caesar salad bij Big Pink. Pastelroze en een retro-interieur. Big Pink is de plek in Miami Beach voor heerlijk comfort food. Toch te lui om naar het restaurant te gaan? Bestel de TV dinner special en eet het lekker thuis.
  3. Breng een bezoek aan het Contemporary Art Museum. Bewonder de werken van Keith Haring, Roy Lichtenstein, Robert Davis en Fischer in het MoCa in Noord-Miami. Met je studentenkaart kun je er voor 3 dollar naar binnen, anders betaal je 5 dollar.
  4. Heb je tijd over? Stap dan het World Erotic Art Museum binnen dat sensualiteit met kunst combineert.
  5. Ga hamburgers eten bij Shake Shack, de ultieme favoriet van de locals. De In-N-Out Burger van de Oostkust is Shake Shack. Je kan eigenlijk al helemaal niet meer naar Burger King of McDonald’s in Amerika. Als je echt hip wil zijn, neem je fastfood serieus.
  6. Het Perez Art Museum is gratis op de eerste donderdag en tweede zaterdag van de maand. Bekijk er de werken Purvis Young, Joseph Cornell, Kehinde Wiley, James Rosenquist, Frank Stella en Kiki Smit.
  7. Geniet van een noodle entrée bij het Sriracha House.
  8. Scoor je daily punch bij het Freehand Hostel. Freehand Hostel is wellicht het mooiste hotel wat je ooit hebt gezien. De dromerige binnentuin met zwembad en bohémien tierlantijntjes vormen het ideale decor voor je daily punch voor minder dan 10 dollar.
  9. Benieuwd naar de beste ijsjes van Miami? Haal ze bij 4D Gelataria!
  10. Vergeet niet te profiteren van de vele Happy Hours in verschillende bars en cafés!

Meer tips nodig?
Vertrek op taalreis met EF Education First en ga Engels studeren in Miami op onze eigen EF school en ervaar Boston als een local! Onze collega’s ter plaatse kennen trouwens alle hotspots en nemen je graag mee naar de top bezienswaardigheden in Miami. Voor meer informatie: www.ef.be/nl/pg/taalcursus/amerika/miami/

Coverfoto: © Pixabay

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *