24u in Chicago: dit mag je niet missen

Je komt aan in een fantastische stad maar je kan er maar 24 uur zijn: geen probleem! Eline Gijselings van EF Education First geeft je graag de top 16 bezienswaardigheden van Chicago zodat je van deze stad niets hoeft te missen.

1. De deep dish pizza bij Giordano’s: die moet je proeven!

2. Millennium Park: neem een foto naast The Bean. In de zomer kan je bij Millennium Park genieten van een gratis concert of een filmvoorstelling in The Pavilion.

3. Architecture boat tour op de Chicago River: de beste manier om de stad te ontdekken vanuit een bijzonder perspectief.

4. Huur een fiets en ga fietsen langs The Chicago Lakefront Trail.

5. Voor de beste uitzichten, bezoek het Willis Tower Skydeck of de Signature Lounge bij John Hancock. Hier geniet je van de stad op de 95ste verdieping!

6. Spendeer de avond bij Kingston Mines Blues Club: gratis van zondag tot donderdag voor studenten met een studentenkaart, anders betaal je $10 dollar.

7. Een Chicago Cubs baseball game of een Bulls basketball game: voor een sportieve avond uit in de meest sportieve stad van de Amerikaanse Oostkust.

8. Navy Pier: ga voor een ritje op The Centennial Ferris Wheel.

9. Ga wandelen en winkelen langs The Magnificent Mile.

10. Probeer een Chicago Style hotdog bij Portillo’s.

11. The Art Institute museum: het beste museum van de wereld volgens TripAdvisor

12. Ga gratis naar Garfield Park Conservatory met indoor tuinen en tuinkassen.

13. Ontdek de stad gratis te voet met Free Tours by Foot.

14. Neem deel aan de loterij en maak kans om een $10 ticket te winnen voor de meest populaire Broadway Show in de wereld: Hamilton

15. Drink een lekkere pint en speel verschillende vintage arcade games bij Headquarters Beercade Bar.

16. Probeer een zak Chicago Style popcorn bij Garrett’s.

Meer tips nodig?
Vertrek op taalreis met EF Education First en ga Engels studeren in Chicago op onze eigen EF school en ervaar deze bruisende plek als een local! Onze collega’s ter plaatse kennen trouwens alle hotspots en nemen je graag mee naar de top bezienswaardigheden in de stad. Voor meer informatie: www.ef.be/nl/pg/taalcursus/amerika/chicago/

Foto: © Pixabay

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *