10 x doen in Washington DC voor 10 dollar

Washington DC is wellicht een van de goedkoopste steden aan de Oostkust van Amerika. Als je maar weet wat je moet doen! Loop bijvoorbeeld een rondje door The National Mall en je kan meteen de meeste en bekendste monumenten en musea van je lijstje schrappen. Ook deze extra tips helpen je op weg!

  1. Bezoek niet 1, maar liefst 17 gratis musea van het Smithsonian Institution
  2. Bezoek het Witte Huis gratis. Vraag je bezoek wel even aan bij de Belgische ambassade 21 dagen op voorhand. Anders kom je er niet in.
  3. Wandel in The National Mall langs de bekendste monumenten en haal je lunch bij een van de vele foodtrucks die op en rond The National Mall te vinden zijn. Je vindt vast wel eentje die je honger kan stillen.
  4. Inwoners van Washington DC houden van gezelligheid. Ga samen met de locals uit eten op 14th Street en je hebt gegarandeerd een fijne avond. Tip: www.compassrosedc.com
  5. Geniet van een gratis film bij Screen on the Green.
  6. Of ga naar een van de gratis festivals in de zomer.
  7. Iedere dag heeft een Happy Hour, met soms gratis snacks.
  8. Huur een fiets voor $8.
  9. Ga voor de beste milkshake in DC naar Ted’s Bulletin.
  10. Eet elke werkdag sushi voor $1 per stuk tussen 5 en 7 uur ‘s avonds bij Baan Thai.

Meer tips nodig?
Vertrek op taalreis met EF Education First en ga Engels studeren in Washington DC op onze eigen EF school en ervaar Boston als een local! Onze collega’s ter plaatse kennen trouwens alle hotspots en nemen je graag mee naar de top bezienswaardigheden in Washington DC. Meer informatie: www.ef.be/nl/pg/taalcursus/amerika/washington-dc/

Foto: © Pixabay

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *