© Iwan Baan
© Iwan Baan

Zo ziet de nieuwe concertzaal Elbphilharmonie in Hamburg er vanbinnen uit

De fonkelnieuwe concertzaal Elbphilharmonie in Hamburg werd afgelopen week feestelijk geopend. De overweldigende architectuur lokte al meer dan een half miljoen bezoekers naar het gratis toegankelijke uitzichtplatform de plaza. Ook de eerste concerten met bijna 500.000 beschikbare kaarten, zijn al weken uitverkocht. Iedereen popelt om de fascinerende binnenkant te bewonderen!

GRAND HALL

© Iwan Baan
© Iwan Baan
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf

GRAND HALL FOYER

© Iwan Baan
© Iwan Baan
© Iwan Baan
© Iwan Baan
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf

RECITAL HALL & FOYER

© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf

PLAZA

© Iwan Baan
© Iwan Baan
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf
Roltrap © Michael Zapf

OP HET DAK

© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf
© Michael Zapf
Autoparking © Michael Zapf
© Herzog & de Meuron / bloomimages
Dwarsdoorsnede © Herzog & de Meuron / bloomimages

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

cruise_rivages-du-monde_saint-malo-01

DOEN: cruise langs Atlantische havensteden met Rivages du Monde

Tijdens zijn maidentrip voer de World Explorer van cruiserederij Rivages du Monde langs Atlantische havensteden van Portugal, Spanje en Frankrijk. Aan boord geniet reisreporter Bruno van heerlijke culinaire hoogstandjes van sterrenchefs. Eenmaal van boord bezoekt hij bekende en onbekende kuststeden. Met uitstappen van maximaal 4 uur weet hij de beste bezienswaardigheden in elke stad te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *