Doen: op taalvakantie in Italië

Ken je dat gevoel? Uit vakantie komen en trots een paar nieuwe woordjes aan het thuisfront leren? Stel je dan eens voor hoe het zou zijn om een volledige taal onder de knie te krijgen. EF Taalreizen maakt dat mogelijk in onder meer Italië. Een Italiaans taalbad dompelt je onder in het echte leven van de Italiaan!

Leer de cultuur van Italië op een andere manier kennen!

Leer de cultuur van Italië op een andere manier kennen!

Het mooie en rijke Italië
De prachtige zandstranden van Rimini, de romantiek in Venetië, de geschiedenis in Rome en de shoppingmogelijkheden in Milaan; Italië heeft het allemaal. Verken de rijke cultuur en geschiedenis en ontdek de levensstijl van de doorsnee Italiaan. Luister naar de volkse verhalen van de inwoners, de uitleg van de marktkooplui en de prachtige muziek, allemaal zonder vertaalgids.

Meer dan alleen een taalcursus
Italiaans leren in Italië is niet alleen heel erg nuttig, het is ook ontzettend leuk. Italianen staan bekend als een gastvrij volk en staan jou als toerist altijd te woord, of ze je nu wel of niet verstaan. Maar het wordt natuurlijk pas echt leuk als je elkaar volledig begrijpt en je volmondig ‘ja’ kan zeggen  wanneer je uitgenodigd wordt voor een Italiaans diner bij ‘la mamma’ thuis. Terwijl je geniet van je maaltijd kom je enorm veel te weten over de Italiaanse cultuur en krijg je zelfs tips tijdens je rondreis. Handig want zo krijg je informatie uit eerste hand.

Locals wijzen je de weg naar plaatsen waar je anders nooit naartoe zou gaan.

Locals wijzen je de weg naar plaatsen waar je anders nooit naartoe zou gaan.

Overal in Italië
Verblijf in Verona, Bologna, Venetië, Firenze, Siena, Rome, Salerno, Taormina, San Remo of Milaan voor een paar weken. Reis na je taalreis een aantal weken rond om je kennis te vergroten en in de praktijk te brengen. Vraag de Italianen om hun favoriete reisbestemming, stad of bezienswaardigheid en laat je leiden door de mening van de lokale bevolking. Gegarandeerd dat je op deze manier op de mooiste plaatsen belandt. Zij kennen hun land immers als geen ander.

Ook mogelijk in Engeland
Lijkt het je wel wat of wil je liever een andere taal leren? Kijk dan even op de website van EF Taalreizen. Naast een de cursus Italiaans bieden zij ook een cursus Engels leren in Engeland en vele andere taalmogelijkheden.

PRAKTISCHE INFO
EF Taalreizen
 | www.ef.be/nl
Lees meer over Italië: www.reisreporter.be/tag/italie

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *