Nieuwe Moontain hostel combineert luxe met samenhorigheid

Een nieuw en uniek accommodatieconcept, klinkt het over Moontain hostel. Dit gloednieuwe verblijf in het Franse Oz-en-Oisans wordt een mix van een hotel en een jeugdherberg om zo het samenzijn te benadrukken zonder te hoeven inboeten aan luxe en comfort. De hostel opent op 16 december 2016.

Ultra-connected
Gezelligheid, uitwisseling van gedachten en het samen beleven staan centraal in het nieuwe concept van Moontain. De nieuwe hostel ligt midden tussen de naaldbomen in het hart van het groene skigebied van Oz-en-Oisans in het Franse departement Isère. Het biedt directe toegang, met de ski’s al onder voeten, tot het prachtige skigebied van Alpe D’Huez.

Het interieur

Het interieur

Openstellen voor anderen
Moontain wil zich richten op alle doelgroepen die openstaan voor allerlei activiteiten en vrijetijdsbestedingen: globetrotters, gezinnen, koppels, vriendengroepen, individuele avonturiers en natuurliefhebbers. Het ontwerp, de bouw van de accommodatie tot zelfs de aangeboden diensten staan volledig in het teken van luisteren naar elkaar en zich openstellen voor anderen.

Boeken voor één nacht
Het hostel beschikt over een twintigtal kamers, telkens bestaande uit 2 tot en met 20 bedden, met een verzorgde en hedendaagse inrichting. Boeken kan zowel traditioneel van zaterdag tot en met zaterdag, maar ook net zo goed voor slechts één nacht. Je kiest tussen individuele premium kamers of gedeelde kamers met andere reizigers, het hele gezin of met vrienden die beschikken over gestapelde bedden en met een woongedeelte zijn ingericht.

Reserveringen zijn mogelijk vanaf september. Een kijkje nemen kan alvast op de website.

Foto’s: © Moontain

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *