Roadtrip langs natuurscenes in Amerika: van Yellowstone naar Grand Teton National Park

Actieve reiziger Peter Arnou trok met de auto een aantal maanden naar het Amerikaanse continent om er te proeven van de wonderlijke natuur en bruisende steden. Zijn tocht begint in Canada en eindigt in Peru. Met de fotocamera als trouwe reisgezel neemt Peter je mee op zijn roadtrip. De route in de Verenigde Staten vervolgt van Yellowstone National Park naar Grand Teton National Park.

Yellowstone National Park in Wyoming

Yellowstone National Park in Wyoming

5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-45 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-46 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-48 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-49 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-51 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-55 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-57 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-58 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-61 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-62 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-63 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-64 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-65 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-66 5-USA-Wyoming-Yellowstone-Park-67

Grand Teton National Park in Wyoming

Grand Teton National Park in Wyoming

6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-2 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-3 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-6 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-7 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-8 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-9 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-11 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-12 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-15 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-16 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-18 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-19 6-USA-Wyoming-Grand-Teton-NP-20

Bekijk de volledige route op deze kaart.

Foto’s: © Peter Arnou

Over deze auteur

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *