Hoe je koffer je naar de luchthaven voert

Het klinkt onwaarschijnlijk herkenbaar: met je valies zeulen van de parking naar de luchthaven of het station. De tijd dringt en de bagage is zwaar. Stress dringt zich op en bezweet bereik je de incheckbalie of het perron. Gedaan daarmee! Maak kennis met Modobag, de berijdbare reiskoffer.

Modobag2

Verplaats je 3 maal sneller
Valiezen worden steeds beter, sterker én slimmer. Er bestaan al exemplaren die je kan tracken via je smarthphone, openen vanop afstand of voorzien van USB poorten om je apparatuur op te laden. Maar nu is er de Modobag, een gemotoriseerde koffer waarop je kan zitten en jezelf verplaatsen. De makers beweren zelfs dat deze uitvinding tot 3 maal sneller is dan de gemiddelde snelheid. Dus schrik niet als straks mensen op hun reistas je voorbij flitsen.

Ook voor zwaargewichten
Toegegeven, het klinkt en ziet er misschien wat lachwekkend uit, maar dit is zeker voor velen een ideale oplossing. Gedaan met dat vermoeiend valiesgetrek. Omdat we niet onmiddellijk het volledige gewicht van deze koffer kunnen natrekken heeft onze redactie wel bedenkingen bij het maximum gewicht. Til je die valies überhaupt gemakkelijk op aan de incheckbalie of op de trein? Het leeggewicht, zonder batterij, bedraagt 8,62 kilogram. De koffer, vervaardigd met een speciaal foamkussen, kan mensen tot 120 kilo vervoeren.

Modobag1

PRAKTISCHE INFO
Fabrikant | Modobag
Gewicht netto | 8,62 kilogram zonder baterijen
Afmetingen | 56 x 35 x 22 centimeter (LxHxD)
Uitrusting | Dubbele USB-Poort | Ingebouwde GPS functie

Foto’s: © Modobag

Over deze auteur

Deze fervente fietser verkende de grenzen van België, ontdekte de Straffe cafés en proefde van de Straffe streekbieren. In de artikels van Bruno Loockx lees je mee over de schouders van deze straffe levensgenieter en gunt hij je een kijk op zijn avonturen in ons land en ver daarbuiten.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *