Onbekende parel op de Filipijnen: Masbate

Even weg van de wereld? Trek naar Masbate in de Filipijnen! Zwemkledij aan, kokossapje in de hand en chillen op het strand onder een palmboom in een hangmat. Geniet ’s avonds van een bruisend nachtleven en leer de locals kennen tijdens een boottochtje, straatparade of rodeoshow. Zalig!

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

wijnland Luxemburg

In wijnland Luxemburg toveren ze druiven om tot mousserende parels

Als Belgische Luxemburger is het een boogscheutje stappen tot het Groot Hertogdom ‘wijnland Luxemburg’. Naast een bitterzoet bommetje chocolade was het vooral een verfrissend scheutje Moezelwijn dat naar me lonkte als een parel op de bodem van een onvergankelijke fles tijdens een middeleeuws volksspel. ‘Brutaal’ prikkelend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *