Hypnotiserende bossen in Slovenië

Fotograaf Filip Eremita weet hoe hij zijn thuisland Slovenië in de verf moet zetten. Zo’n 60 procent van het land bestaat er uit bossen en wouden, waardoor zowat elk Sloveens dorp midden in de natuur ligt. Dat resulteert in wel erg tot de verbeelding sprekende beelden.

Hypnotiserende bossen1

Hypnotiserende bossen2

Hypnotiserende bossen3

Hypnotiserende bossen4

Hypnotiserende bossen5

Hypnotiserende bossen6

Hypnotiserende bossen7

Hypnotiserende bossen8

Hypnotiserende bossen9

Hypnotiserende bossen10

Hypnotiserende bossen11

Hypnotiserende bossen12

Hypnotiserende bossen13

Hypnotiserende bossen14

Hypnotiserende bossen15

Hypnotiserende bossen16

Meer info: www.filiperemita.com

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

Lenteskiën in de Haute Savoie

Lenteskiën in de Haute Savoie

Eind maart kan je nog perfect gaan lenteskiën in de Haute Savoie, in de schaduw van de Mont Blanc. Daarnaast is er ook genoeg zon om je dagen te vullen met nieuwe sportieve en avontuurlijke ervaringen. Je wordt hier bovendien royaal voor beloond met culinaire gezelligheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *