Kleine auto’s in een grote wereld

Wanneer fotografe Kim Leuenberger eropuit trekt, neemt ze steeds haar miniatuur autootjes mee. De eerste die ze ooit kreeg van haar ouders was het iconische Volkswagenbusje, maar haar collectie is ondertussen stevig uitgebreid, net zoals haar reiservaringen. Zo reden de mini-auto’s al rond in haar thuisland Zwitserland, de rest van Europa en ver daarbuiten.

Adventure Alpen Big-Ben Camogli city Golven Herfst Ierse-modders Jurassic-kust Kust-Colombia Lavendel Licht Londen Matterhorn Road Schotland Seven-Sisters Skyline tussen-de-golven Vespa

Meer info: www.kimleuenberger.com

Bekijk ook hoe een miniatuurtrein heel Canada rondrijdt.

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *