Creatief fotograaf Anton Repponen heeft wel een hele aparte kijk op de gebouwen in New York. Met zijn project ‘Misplaced New York’ plant hij gebouwen uit de stad in een volledig nieuw decor: op zanderige heuvels, rotsachtige bodem of een droogte vlakte. Repponen wil hiermee de kijker prikkelen en de architectuur op de voorgrond zetten.

New York in een ander decor

Creatief fotograaf Anton Repponen heeft wel een hele aparte kijk op de gebouwen in New York. Met zijn project ‘Misplaced New York’ plant hij gebouwen uit de stad in een volledig nieuw decor: op zanderige heuvels, rotsachtige bodem of een droogte vlakte. Repponen wil hiermee de kijker prikkelen en de architectuur op de voorgrond zetten.

The Breuer Building
The Breuer Building
The Guggenheim Museum
The Guggenheim Museum
Headquarters of the United Nations
Headquarters of the United Nations
IAC Building
IAC Building
The New Museum
The New Museum
Whitney Museum
Whitney Museum
The Standard
The Standard
Metropolitan Opera
Metropolitan Opera
8 Spruce Street
8 Spruce Street
Cooper Union
Cooper Union
Chrysler Building
Chrysler Building

Meer info: misplaced.design

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

citytrip naar Bremen

Citytrip naar Bremen: in de voetsporen van de 4 stadsmuzikanten

De meeste ouders herkennen het vast: reizen met een koppige peuter is niet vanzelfsprekend. Wij zochten dan ook een familievriendelijke bestemming en vonden die in het Duitse Bremen. Wie zoekt naar een bestemming niet té ver weg, met leuke activiteiten voor kinderen (hallo Universum en Zoo Am Meer) én graag verrast wordt: overweeg een citytrip naar Bremen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *