Bruarfoss
Bruarfoss

Vallende wateren in IJsland

Als geen ander kent de Limburgse fotograaf Wim Denijs IJsland. Sinds de uitbarsting van de Eyjafjallajökull in 2010 is hij er al zeven keer geweest en bracht hij deze prachtige foto’s van de talloze IJslandse watervallen of ‘foss’ met zich mee.

Bruarfoss
Bruarfoss
Bruarfoss
Bruarfoss
waterval op schiereiland Snæfellsnes
waterval op schiereiland Snæfellsnes
Goðafoss
Goðafoss
Bruarfoss
Bruarfoss
Seljalandsfoss
Seljalandsfoss
Hraunfossar
Hraunfossar
Goðafoss
Goðafoss
Selfoss
Selfoss
Dettifoss
Dettifoss
waterval aan de berg Kirkjufell
waterval aan de berg Kirkjufell
Stjórnarfoss
Stjórnarfoss
Skógafoss
Skógafoss
Öxarárfoss
Öxarárfoss
Seljalandsfoss
Seljalandsfoss
Aldeyjarfoss
Aldeyjarfoss

Foto’s: © Wim Denijs

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

floriade 2022

Expo Floriade 2022: niet alleen voor groene vingers

Almere is de afspraak voor de wereldtuinbouwtentoonstelling die eens om de tien jaar wordt georganiseerd in Nederland. Het thema van Floriade 2022 luidt: ‘Growing Green Cities’. Er worden zo’n twee miljoen bezoekers verwacht, waarvan zo’n 300 000 vakmensen. Maar niet alleen voor wie groene vingers heeft. Iedereen is welkom, luidt het.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *