Roadtrip langs natuurscenes in Amerika: Ecuador

Actieve reiziger Peter Arnou trok met de auto een aantal maanden naar het Amerikaanse continent om er te proeven van de wonderlijke natuur en bruisende steden. Zijn tocht begint in Canada en eindigt in Peru. Met de fotocamera als trouwe reisgezel neemt Peter je mee op zijn roadtrip. Volgende stop: de spectaculaire groene landschappen van Ecuador

Laguna Cuicocha
Laguna Cuicocha
Otavalo
Otavalo

2-otavalo2 2-otavalo3

Parque Nacional Cotopaxi
Parque Nacional Cotopaxi

3-parque-nacional-cotopaxi1

Chucchilán
Chucchilán

4-chugchilan1 4-chugchilan2 4-chugchilan3

Reserva de Produción Faunistica Chimborazo
Reserva de Produción Faunistica Chimborazo

5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo1 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo2 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo3 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo4 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo5 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo6 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo7 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo8

Parque Nacional Cajas
Parque Nacional Cajas

6-parque-nacional-cajas1 6-parque-nacional-cajas2

Vilcabamba
Vilcabamba

7-vilcabamba2 7-vilcabamba3 7-vilcabamba4 7-vilcabamba5 7-vilcabamba6 7-vilcabamba7

Bekijk de volledige route op deze kaart.

Foto’s: © Peter Arnou

About Peter Arnou

Check Also

E-roadtrip met de Subaru Solterra

E-roadtrip met de Subaru Solterra: op elektrisch avontuur in Zwitserland

Zwitserland, met zijn adembenemende landschappen en pittoreske stadjes, is een paradijs voor roadtrippers. En wat is een betere manier om dit Alpenwonderland te verkennen dan met de milieuvriendelijke en krachtige Subaru Solterra, een volledig elektrische SUV die duurzaamheid en avontuur in perfecte harmonie combineert? Ga met ons mee op een onvergetelijke reis door Zwitserland en ontdek de voordelen van een E-roadtrip met de Subaru Solterra.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *