Roadtrip langs natuurscenes in Amerika: Ecuador

Actieve reiziger Peter Arnou trok met de auto een aantal maanden naar het Amerikaanse continent om er te proeven van de wonderlijke natuur en bruisende steden. Zijn tocht begint in Canada en eindigt in Peru. Met de fotocamera als trouwe reisgezel neemt Peter je mee op zijn roadtrip. Volgende stop: de spectaculaire groene landschappen van Ecuador

Laguna Cuicocha
Laguna Cuicocha
Otavalo
Otavalo

2-otavalo2 2-otavalo3

Parque Nacional Cotopaxi
Parque Nacional Cotopaxi

3-parque-nacional-cotopaxi1

Chucchilán
Chucchilán

4-chugchilan1 4-chugchilan2 4-chugchilan3

Reserva de Produción Faunistica Chimborazo
Reserva de Produción Faunistica Chimborazo

5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo1 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo2 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo3 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo4 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo5 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo6 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo7 5-reserva-de-producion-faunistica-chimborazo8

Parque Nacional Cajas
Parque Nacional Cajas

6-parque-nacional-cajas1 6-parque-nacional-cajas2

Vilcabamba
Vilcabamba

7-vilcabamba2 7-vilcabamba3 7-vilcabamba4 7-vilcabamba5 7-vilcabamba6 7-vilcabamba7

Bekijk de volledige route op deze kaart.

Foto’s: © Peter Arnou

About Peter Arnou

Check Also

naar zuid-afrika

Met Air Belgium rechtstreeks naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika moet je minstens een keer in je leven bezoeken. Is het niet voor het aangename weer of de prachtige stranden, dan zeker voor de uitgestrekte natuurparken en de adembenemende uitzichten. Of je nu de voorkeur geeft aan een stevige wandeling, een avontuurlijke safari, een citytrip of een dagje relaxen in de zon, Zuid-Afrika heeft het allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *