6 plekken waar luxe niet duur is

Slapen in een zacht bed, aanschuiven aan een goedgevuld ontbijtbuffet en ontspannen in een chique wellness. Voor die faciliteiten betaal je soms niet meer dan drie briefjes van 50 euro. En wel hier.

Prijsindex
Hotels.com bewijst in zijn laatste Hotel Price Index dat luxe op sommige plekken in de wereld absoluut niet duur moet zijn. Ondanks de hotelkamerprijzen met 1 procent stegen vorig jaar, betaalden Europeanen in bepaalde steden niet meer dan 150 euro per nacht in een vijfsterrenhotel.

6 wereldsteden
Jezelf flink verwennen in een riant hotel, maar genoeg budget overhouden om tijdens het verblijf ook andere dingen te doen? Je bent de koning te rijk in het Poolse Warschau, waar Europese reizigers slechts 104 euro per nacht betaalden voor een vijfsterrenhotel. Hetzelfde gebeurt in Pisa, maar ook in Tallinn, Caïro, New Delhi en Istanbul. Een overzichtje. (De prijzen representeren een gemiddeld bedrag per nacht inclusief belastingen en toeslagen.)

  1. Warschau, Polen, 104 euro
  2. Pisa, Italië, 143 euro
  3. Tallinn, Estland, 144 euro
  4. Caïro, Egypte, 148 euro
  5. New Delhi, India, 149 euro
  6. Istanbul, Turkije, 149 euro

Bron: Hotels.com

Foto: © Kempinsky Hotel

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *