BeekmanHotel3

130 jaar oude wolkenkrabber wordt luxehotel

Het Financial District in Manhattan, New York heeft er een luxehotel bij. Na bijna twee jaar renoveren werd een van de oudste wolkenkrabbers omgetoverd tot een onberispelijk charmante verblijfplaats met de naam The Beekman Hotel.

Zicht op de verdiepingen

Zicht op de verdiepingen

Het piramidevormige atrium

Het piramidevormige atrium

BeekmanHotel3
Een van de badkamers

Een van de badkamers

Het gelijkvloers

Het gelijkvloers

De receptie

De receptie

Een klassieke inrichting in de lobby

Een klassieke inrichting in de lobby

Zicht op de verdiepingen Het piramidevormige atrium BeekmanHotel3 Een van de badkamers Het gelijkvloers De receptie Een klassieke inrichting in de lobby

Temple Court
De wolkenkrabber telt negen verdiepingen en werd als een van de eerste gebouwen neergepoot in Lower Manhatten in 1883. Het dak van de hemelhoge constructie bestaat uit een atrium in de vorm van een piramide. Volgens The New York Times bevonden er zich advocatenkantoren in het gebouw tijdens het Victoriaanse tijdperk en werd het ‘Temple Court’ genoemd.

Klassiek
Nu vind je in de wolkenkrabber gesofisticeerde slaapkamers, een bar, een restaurant en een hotellobby met een klassieke look and feel. Mooi meegenomen is ook de ligging van het nieuwe Beekman Hotel: het ligt genesteld tussen de East en Hudson rivier en wordt bovendien omringt door Manhattans meest bekende attracties zoals de Brooklyn Bridge, het World Trade Center, South Street Seaport en de City Hall.

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *