Los Angeles met kinderen

13 tips met de kids in en rond Los Angeles

Los Angeles bezoeken met kinderen hoeft zich heus niet te beperken tot een bezoek aan Disneyland of de Universal Studios. De Belgische Nathalie Bevernaegie woont en werkt al sinds 2016 in L.A. en bezorgde ons een lijstje met originele uitstapjes met de kids!

Bezoek je Los Angeles met kinderen, dan heeft local Nathalie enkele leuke uitstapjes voor jou! Lees hier ook haar beste culinaire, culturele en actieve tips!

1. Het Natural History Museum. In het grootse natuurhistorisch museum in het Westen van Amerika bekijk je hier indrukwekkende dinosaurussen. De befaamde dinosaurussenhal heeft zelfs al een award gewonnen.

2. Het California Science Center. In dit gratis wetenschapsmuseum vind je de space shuttle Endeavor en leer je hoe astronauten eten en leven in de ruimte. Check zeker ook de ‘space potty’, ook wel het astronautentoilet! Het museum is bovendien erg interactief: je kan de lancering van een raket meemaken of een IMAX-film bijwonen.

3. Griffith Park. Dit gigantisch en beschermd natuurgebied is het grootste ‘stadspark’ van de Verenigde Staten en biedt tal van wandelmogelijkheden. Neem de kinderen vooral mee naar het Griffith Observatory. Hier krijg je gratis een geweldig zicht op de stad en de Hollywood-letters. De zonsondergangen zijn hier ook legendarisch. Wist je dat dit ook een van de filmlocaties was voor La La Land? En Walt Disney liet zich dan weer samen met zijn kinderen inspireren door de Merry-Go-Round-carrousel. Ook handig om te weten: de L.A. Zoo ligt hier ook.

Los Angeles met kinderen

Wegdromen bij de mooiste auto’s kan in het Petersen Automotive Museum. © Pixabay

4. Het Petersen Automotive Museum. Een must voor autoliefhebbers want in dit futuristische gebouw schuilt een geweldige collectie met auto’s uit films zoals de Batmobiel. Zeker doen: kruip achter het stuur van een racewagen en voel je even een echter racepiloot!

5. De Universal Studios Hollywood. Onmisbaar om je te laten onderdompelen in de glitter en glamour van de Amerikaanse filmstudio’s. De kinderen kunnen hun hart ophalen in het pretpark!

6. Disneyland. Nog zo’n klassieker in Los Angeles voor de kinderen. Groter, spectaculairder, Amerikaanser en nóg magischer dan de kleine broer in Parijs.

7. Het Grammy Museum. Het verhaal over de wereldbekende muziekprijzen of Grammy Awards wordt je verteld in het gelijknamige museum. Leuk voor de kinderen is dat ze hier zelf voor DJ kunnen spelen en hun eigen muziek kunnen mixen.

8. Het Aquarium of the Pacific. Exotische vissen kijken kan in dit 5 hectare grote aquarium in Long Beach. Hier leven maar liefst 11.000 dieren en 500 verschillende soorten.

9. Walvissencruise. Spot je de dieren liever in hun eigen habitat? Ga dan op walvissencruise vanuit Long Beach of San Pedro.

Los Angeles met kinderen

Een uitstap naar de Universal Studios Hollywood mag zeker niet ontbreken. © Pixabay

10. Santa Monica Pier. Ideaal om een drukke dag bij een heerlijke zonsondergang af te sluiten. Kuier op de pier van Santa Monica en trakteer de kinderen op een ritje op het reuzenrad.

11. Echo Park. Wat vooral voor de kinderen interessant is in dit park in Los Angeles, is het meer. Je kan er gaan peddelen met waterfietsen in de vorm van zwanen.

12. Catalina Island. Een daguitstap met een catamaran naar Catalina Island levert zeker een avontuur op! Op het eiland kan je ziplinen op of een jeepsafari doen. De boten vertrekken vanaf Long Beach.

13. Schaatsen bij 20 graden. In de kerstvakantie liggen er ijspistes op Pershing Square en vlakbij het Staples Center, allebei gelegen in downtown L.A. Hier schaatsen de kinderen bovendien in short en zonnebril want dan is het in Los Angeles gemiddeld nog 20 graden!

PRAKTISCHE INFO
Nathalie Bevernaegie | Internet: www.thiswaytola.com | e-mail: [email protected]
Nathalie is mede-oprichtster van Via Americana, een 100 % Belgisch, vrouwelijk gidsencollectief in Amerika.

? PIN nu en plan later

Los Angeles met kinderen

Coverfoto: © Flickr Creative Commons

Over deze auteur

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *