Reizen door Marokko ziet er zo uit

Bader Bouta trok naar Marokko, het land waar zijn ouders geboren zijn. Hij hield onder meer halt in Sidi Kacem, de blauwe straten van Chefchaouen, de hoofdstad Rabat, Kenitra, de bronnen van Oum Rabia en de watervallen van Akchour. Een hele trip die hij gelukkig op beeld heeft vastgelegd. Kijk even mee.

About De redactie

Met Reisreporter willen we jou inspireren om te reizen buiten gekende paden. Maak van je vakantie een unieke tijdsbesteding! We zetten je graag aan om uit je comfortzone te stappen en zo de strafste verhalen te ontdekken!

Check Also

Citytrip Lübeck

Citytrip Lübeck: 7 niet te missen bezienswaardigheden

Voor een weekendje Lübeck ligt de Hanzestad te ver van onze contreien. Maar dat deze stad, net voor de Oostzee, meer dan een stop waard is tijdens je vakantie in Duitsland, dat ontdekte reisreporter Bruno. Wat moet je zeker zien én doen Lübeck?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *