Quaranzine

#evennietopreisreporter

Heel even staat onze pauzeknop tijdelijk ingedrukt. Daarom bedacht onze redactie een digitaal reismagazine om je te vermaken in je kot. Gemaakt door en voor reisreporters op pauze.

Even op pauze

Tot voor kort waren wij wereldreizigers, toeristen, nomaden. We waren fervent gelovigen van het heilige ‘Fernweh’ en trappelden bij elke kans op ontdekken, elk eerder ongezien stukje van onze aarde. Vuur warmde ons dieper aan de andere kant van de wereld dan aan onze eigen haard. En dan riep iemand luidkeels STOP. De grenzen voor de eerste keer lijntjes die we niet mogen uitvegen met onze wandelschoenen, die tot niets gereduceerd worden vanuit kilometers hoogte vogelzicht. En hier zitten we dan, Reisreporters, onherroepelijk in ons kot. Onze voeten jeuken om nieuwe grond, onze ogen smeken om nooit geziene parels en onze lichamen snakken naar grenzeloos plezier. En om de tijd niet absurd traag te doen tikken tot het heilig duo Maggie & Marc en hun politieke achterban de deuren weer wagenwijd openzwieren, creëerden we dit. Een quaranzine. Met tijds- en reisverdrijf. Hopelijk lijkt jullie klok ook sneller te tikken terwijl je erin verdwaalt. Hou moed, en zolang het nodig is, blijf alstublieft in uw kot. Des te sneller mogen we allemaal weer op reis.

De redactie


 • Vul hieronder je gegevens in en ontvang per e-mail je gratis exemplaar!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 comments

 1. Lizette Janssen

  Dag reisreporter, wat een leuk initiatief, bravo!
  Ik heb één vraag, kunnen jullie de volgende keer de kleurprenten groter maken voor 1 bladzijde?
  Doe zo verder, ik kijk uit naar jullie volgende magazine.
  Groetjes en houd het veilig.
  Lizette.

 2. Een heel leuk krantje, leuke teksten, een lekker recept (ja, we hebben het gemaakt en ’t was echt lekker), de kaartjes gemaakt en verstuurd én zelfs aan het kleuren geraakt 😉 . Reisreporter waardig. Wanneer corona wat blijft duren, mag er zeker een tweede krantje komen. En lieve reisreporter…onze wekker ging die eerste dag ook af, maar (h)eerlijk genoten op ons terras met een kop koffie in de hand en het fluiten van de vogels…het was ongewoon rustig, midden in onze mooie stad Aarschot. Stay safe en tot de volgende “Reisreporter”, Inneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *