Blog Archives

E-roadtrip met de Subaru Solterra: op elektrisch avontuur in Zwitserland

E-roadtrip met de Subaru Solterra

Zwitserland, met zijn adembenemende landschappen en pittoreske stadjes, is een paradijs voor roadtrippers. En wat is een betere manier om dit Alpenwonderland te verkennen dan met de milieuvriendelijke en krachtige Subaru Solterra, een volledig elektrische SUV die duurzaamheid en avontuur in perfecte harmonie combineert? Ga met ons mee op een onvergetelijke reis door Zwitserland en ontdek de voordelen van een E-roadtrip met de Subaru Solterra.

Lees meer »

De ultieme reisgids voor een geslaagde autovakantie

autovakantie

Een autovakantie is een geweldige manier om de vrijheid te ervaren en nieuwe avonturen te beleven. Of je nu naar een nabijgelegen bestemming reist of een langere roadtrip plant, met de juiste voorbereiding ga je een onvergetelijke reis tegemoet. In deze ultieme reisgids delen we waardevolle tips en adviezen om jouw autovakantie tot een succes te maken.

Lees meer »

Vier manieren om méér uit je vakantiefoto’s te halen

Foto's

Van de ene adembenemende plek naar de andere; dat is vaak hoe het eraan toe gaat op reis. Natuurlijk neem je op al die plaatsen ook foto’s. Vroeger moest je nog goed nadenken over de compositie van de perfecte foto: je had maar x aantal afdrukken op een rolletje en de foto moest meteen perfect zijn. Maar, met de digitale fotografie en onze smartphone heeft iedereen een heel scala aan filters en eindeloos veel foto’s in zijn broekzak zitten.

Lees meer »