Oog in oog met het mysterieuze carnaval van Venetië

Oog in oog met het mysterieuze carnaval van Venetië

Geen mooier carnavalsfeest om in beeld te brengen dan dat van Venetië. Hilda Staels en Theo Janssens, man en vrouw én gepassioneerde fotografen, zakten vorig jaar af naar de festiviteiten in de Italiaanse stad. Het resultaat? Een prachtige fotoreeks vol kleur, magie en mysterie!

VenetiëCarnaval5 VenetiëCarnaval6 VenetiëCarnaval8 VenetiëCarnaval11 VenetiëCarnaval12 VenetiëCarnaval16 VenetiëCarnaval19 VenetiëCarnaval20 VenetiëCarnaval22 VenetiëCarnaval24 VenetiëCarnaval27 VenetiëCarnaval28 VenetiëCarnaval30 VenetiëCarnaval31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: © Hilda Staels en Theo Janssens, beiden actief bij fotoclub Prisma.

Zelf je reis samenstellen en boeken?
Gebruik dan onderstaande vergelijkingssite voor de beste prijzen!


Zoek de goedkoopste vliegtickets bij Cheaptickets.be!

Leave a Comment